Forside / Newsletter / JT Gruppen benyttede en flytning til også at skifte printudstyr
Henrik Sørensen fra JT Gruppen fik en AccurioPress 3080 installeret på deres nye adresse i Hedehusene i november, og den kørte blandt andet mange "juleopgaver" de første måneder

JT Gruppen benyttede en flytning til også at skifte printudstyr

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

I forbindelse med at JT gruppen / postline, der blandt andet tiltrykker kuverter, flyttede fra Greve til Hedehusene besluttede virksomheden, at det også var det rigtige tidspunkt til at få udskiftet to ældre digitale printere med en ny AccurioPress 3080 fra Konica Minolta.

– Den blev installeret her i Hedehusene den 1. november, og den sprøjter bare derudaf, fortæller Henrik Sørensen, der er indehaver af virksomheden, da vi går en tur rundt i de nye produktionslokaler, der er placeret på samme adresse som Bech Distribution, der er en tæt samarbejdspartner. Læs mere om det i Print & Medier-magasinet, der udkommer ultimo februar.

Mulighed for at skifte fuser

Med “kuvert-fuseren” opnås der fuldfarvede kuverter uden kantstreger

I november og december måned blev der blandt andet kørt rigtig mange juleopgaver på 3080’eren, som også kan køre de helt små blomsterkuverter.

–  Det er en meget alsidig og fin maskine til os. Ikke mindst fordi vi kan skifte fuser til kuvertopgaver. Det betyder, at vi kan køre en fuldfarvet kuvert uden kantstreger, der hvor kuverten har flere lag.

Service er et vigtigt parameter

Valget af en printløsning fra Konica Minolta skyldes også, at Henrik Sørensen kender virksomheden, og ved at de har en god serviceafdeling.

– Kaldetiden er meget fin, og de holder, hvad de lover. Det er vigtigt for en virksomhed som vores. Vi skal være hurtigt oppe at køre igen, forklarer Henrik Sørensen

Ekstra ydeler som fx Procom er et yderligere plus

En anden ting Henrik Sørensen fremhæver ved leverandørsamarbejdet med Konica Minolta er også muligheden for at deltage i deres Procom-ture (arrangementer for professionelle Konica Minolta-kunder).

– Det er nogle fede arrangementer, som både giver udbytte rent fagligt med hensyn til maskinen og også et fagligt udbytte ved at tale med kolleger i den grafiske branche.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.