Forside / Nyheder / Marked / Tag til Nordens største fagmesse for Sign og Print-markedet

Tag til Nordens største fagmesse for Sign og Print-markedet

Kan du ikke vente til september, hvor der er Sign, Print & Pack i Odense, så kan du tage et lille smut til Stockholm, hvor der i dagene 5., 6. og 7.  februar afholdes Nordens største fagmesse for området, Sign & Print Scandinavia 2019. Det sker i Kistamässan, og du kan tilmelde dig gratis direkte fra bannerannoncen her på siden.

Udover de mange udstillere vil der også være et rigt seminarprogram, hvor du blandt andet kan hente inspirationer og nye muligheder inden for emballage med nye effekter, eller hvad er der sket inden for digitalt emballageprint. Du kan også høre mere om, hvordan du kommer i gang med at effektivisere med robotter. Eller en IKEA-case om hvordan du bruger billeder i din markedsføring. Læs mere om det store seminarprogram her

Hos udstillerne vil der være mange nyheder og mange muligheder at studere. Blandt andet kan du opleve NIZE equipments tapetprinter og der vil være europapremiere på en flaskeprinter fra Dsign.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.