Forside / Nyheder / Marked / Blæk til sporing – forsvinder når det når markedet
Under UV-belysning kan man se en sporingskode. Koden er beregnet til løsning af interne logistikudfordringer og forsvinder af sig selv efter et stykke tid.

Blæk til sporing – forsvinder når det når markedet

P&M sommerferiebanner

Mærkningsspecialisten Domino lancerer sin klare UV-aktiverede blæk (CL125), som fremstår lysende blå, når den udsættes for UV-belysning. Markeringsblækket slutter sig til Dominos sortiment inden for termisk inkjetprint. Blækket fungerer på materialer som papir, pap, metal, film og meget mere. Det er specielt udviklet til mærkning og sporing i intern produktion. Efter ca. en måned forsvinder blækket, når det mærkede produkt har nået markedet.

Blækket er et i rækken af nye produkter i virksomhedens termiske inkjet-segment. Her er der fx andre typer, der er tilpasset til permanent mærkning af elektriske og elektroniske produkter og plastprodukter.

Domino skriver i en pressemeddelelse, at blækket er designet til at fungere i drift med hurtige produktionslinjer, og hvor produktet håndsteres direkte efter udskrivning, og blækket derfor skal tørre hurtigt.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.