Forside / Nyheder / Marked / EFI og Landas S10 opnår som de første FOGRAs udvidede certificering
De stolte modtagere af Fogras certificering.

EFI og Landas S10 opnår som de første FOGRAs udvidede certificering

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

EFI’s Fiery digital frontend (DFE) teknologi og Landa S10 Nanographic Printing Press er sammen de første til at modtage Fogras nye udvidede FograCert VPS certificering. EFI annoncerede den nye FograCert-præstation under sin årlige brugerkonference, EFI Connect, i Las Vegas.

– Denne nye “combi-certificering” udvider det etablerede FograCert VPS testsystem fra vurderingen af enkelt tryk til at omfatte stabiliteten af et helt trykforløb, fortæller Andreas Kraushaar fra Fogra.

Gilad Tzori, VP for Landa Digital Printing produktstrategi, siger: – Fogra-certificeringen er en vigtig anerkendelse af kvaliteten af vores Landa S10 Nanographic Printing Press. Det bekræfter også vores valg af partnerskab med EFI. Selvom certificering baseret på et enkelt print har været standarden i et stykke tid, mener vi, at denne nye certificering er en vigtig validering af både S10erens stabilitet og trykkvalitet. Vores kunder kan være beroliget af ensartet kvalitet med Landa S10.

– Ved at opfylde nye valideringskrav til FograCert VPS-certificeringen, arbejder EFI og Landa for at sikre, at trykkeribranchens kunder kan have større tillid til det tryk, de køber. Det vil i sidste ende hjælpe med at skabe flere muligheder for vækst i digital trykning i høj volumen, udtaler John Henze, VP for marketing hos EFI Fiery.

ISO 12647-8 specificerede oprindeligt kriterier og tolerancer for certificering af prøvetrykssystemer. Certificeringen dækker nu kombinationer, der omfatter en printenhed, styringssoftware, farvehåndteringssoftware, substrat og en simuleret printtilstand, som mere præcist repræsenterer dagens digitale produktionsproces.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.