Forside / Nyheder / Marked / Kaos Skilte voksede ud af deres lokaler
Ann Tina Bonnesen (forrest) og Sjela Thrier Foged

Kaos Skilte voksede ud af deres lokaler

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Kaos Skilte i Odense vil hellere kendes på, at de er en ”grøn” virksomhed, end at de har vokseværk. Men det ene udelukker ikke det andet.

Ann Tina Bonnesen, der er indehaver af virksomheden, ved at det gælder om at udskille sig fra mængden. Derfor har hun valgt, at Kaos Skilte skal kendes på en miljøvenlig produktion.

– Vi går op i miljøet. Vi arbejder på at blive mere grønne ved mest muligt at benytte PVC-frie materialer og arbejder med kemikaliefrie og latexblæk. Vi vil være et grønt alternativ, og på den måde gøre Kaos Skilte mere unik, fortæller Ann Tina Bonnesen, som vi fanger i et travlt øjeblik.

Kaos Skilte er nemlig vokset ud af deres gamle lokaler, og er netop ved at få de sidste ting på plads i deres 200 kvadratmeter nye store værksted på Svendborgvej 221 i Odense, hvor der i øvrigt er reception på fredag.

– Det bliver dejligt at få alt under et tag. Før var vi nødt til at låne lokaler rundt omkring til de opgaver, vi ikke selv havde plads til, fortæller Ann Tina Bonnesen.

Men det er ikke kun lokalebehovet, der er vokset hos Kaos Skilte. Der er lige nu to i virksomheden, Ann Tina Bonnesen og Sjela Thrier Foged, der er uddannet skiltetekniker. Det er dog planlagt, at der inden for en overskuelig fremtid skal udvides med yderligere to medarbejdere.

God vind ønskes til Kaos Skilte i de nye lokaler.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.