Forside / Nyheder / Marked / Mød dine svenske kolleger

Mød dine svenske kolleger

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Den 5. – 7. februar er der Sign & Print Scandinavia i Kistamässan I Stockholm. Her kan du møde dine svenske kolleger og få inspirationer fra Nordens store industriland. Der er langt over 80 udstillere, og der er naturligvis også leverandører, der har Skandinavienspremierer imellem de udstillede produkter. Det gælder fx Mimaki UCJV300, en UV LED Print & Cut-maskine, som nu vises for første gang her i Norden med lak. Den kan ses på en af Signcoms fire stande. Men sæt god tid af til besøget, så du kan opleve ikke bare standene men også udvælge et par foredrag fra seminarscenerne.

 

Snövit Hedstierna, JJ Hendriks, Esben Mols Kabell, Henrik Frydendahl

Du vil blandt andet kunne opleve en svensk ekspert på visuelle trends. Det er Snövit Hedstierna, der er en international kendt kunstner. Under overskriften ”Ny teknik leder till nya berättarformer” fortæller, Snövit Hedstierna om nye muligheder inden for design, film og kunstneriske udtryksforme.

Du kan også vælge foredraget ”Det finns inte någon planet B – den obekväma föreläsningen”. Det er JJ Hendriks, der starter med at stille spørgsmålet: Er alternative printmedier, kundetilfredshed og et lille miljøaftryk en mulig kombination?

Og vil du foretrække at lytte til en dansk kendis, så er det også muligt. Esben Mols Kabell står på scenen et par gange og fortæller om, hvordan lasertryk.dk år efter år har øget omsætningen. Blandt andet gennem deres salgskanaler. Og du får også nye ideer, som du selv kan bruge på vækst i din egen virksomhed.

Esben Mols Kabell holder foredraget to gange i løbet af de tre dage, og Henrik Frydendahl står på scenen med det samme indlæg den ene af dagene.

Begge er værd at lytte til.

En anden dansker sætter som vanligt også sit præg på messen. Det er Janne Høgshøj fra Danish Connection, som har taget turen til Stockholm med sin kendte “Tryksagsudstilling”.

Læs hele seminarprogrammet her 

Og din gratis entrebillet bestiller du her

Vi ses i Stockholm.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.