Forside / Nyheder / Marked / Årets Roland Hero printer kajaktøj

Årets Roland Hero printer kajaktøj

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Roland Hero Awards er designet til at anerkende Roland-systemernes mange fantastiske brugere. Det sker ved at afspejle den mangfoldighed der er i branchen og ved at demonstrere vigtigheden af det personlige islæt i en spændende sektor.

Siden april 2018 har Roland-brugere fra hele EMEA-regionen delt deres historier. Her har de fremhævet de bemærkelsesværdige ting, de har opnået, og den indvirkning det fx har haft på deres virksomheder, deres familier, samfundet og dem selv.

Tre dommere – Christian Duyckaerts fra FESPA, forfatter og iværksætter Beth Kempton samt Roland DG EMEA’s marketingchef Gillian Montanaro – har hver især vurderet kandidaterne på deres kreativitet, innovation, entreprenørskab og inspiration. Blandt de mange spændende kandidater valgte de at tildele årets Hero Award til det engelske kajakbeklædningsfirma Peak UK.

Dommerne til Roland Hero Awards 2018 fra venstre mod højre – Gillian Montanaro, Christian Duyckaerts og Beth Kempton.

Peak UK er baseret i den historiske Derwent Valley i Derbyshire, Storbritannien. I skyggen af verdens første moderne tekstilfabrik etablerede den tidligere kajak slalom atlet Pete Astles Peak UK. Hans mål var at forbedre pasformen, farven og de tekniske egenskaber på beklædningsgenstande til udøvere af kajaksport. Han fremstiller og sælger beklædning til kajakroere i hele verden, herunder olympiske medaljevindere, som er printet på en Roland Texart farvesublimeringsprinter.

Dommer Gillian Montanaro begrundede valget på følgende måde:
– Pete Astles of Peak UK er målrettet, fokuseret og lidenskabelig med hensyn til at gøre en forskel i en sport, han klart elsker. Hans historie har virkelig det hele.

Med det meget høje niveau blandt kandidaterne valgte dommerne at uddele yderligere fire Roland Hero priser.
– Roland Hero Awards modtog så mange fantastiske eksempler, at det var svært at vælge en vinder, siger Gillian Montanaro. – Christian, Beth og jeg var så imponerede over den høje standard for applikationer, der virkelig demonstrerer kreativiteten, innovationen, entreprenørskabet og inspirationen, som præger hele Roland-samfundet.

– Peak UK er en værdig modtager af titlen Roland Hero 2018, mens Gemanco Design, Lieuwe Boards, Nutmeg Studio og In Your Face skal alle være meget stolte. Tillykke til dem alle, slutter Gillian Montanaro.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.