Forside / Nyheder / Ledelse / Cool Gray henter ny erfaren CEO

Cool Gray henter ny erfaren CEO

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Kommunikationskoncernen Cool Gray har pr. 1. februar 2019 fået ny CEO, som signalerer øget fokus på vækst og udnyttelse af digitale muligheder.

Jesper Ulsø, der blandt andet har en baggrund som direktør i Aller Media A/S, Associate Partner hos Dare Disrupt samt bestyrelsesformand hos en række kendte virksomheder, er tiltrådt som ny mand i spidsen for Cool Gray. Qua Jesper Ulsøs baggrund og omfattende erfaring inden for både medie, print, digital og markedsføring vil han indtage en naturlig overordnet rolle med fokus på at samle og udvikle print-, digital- og kommunikationsdelen endnu mere.

Cool Grays nye CEO Jesper Ulsø.

– Jeg vil ikke komme med færdige programerklæringer om, hvad der skal ske hos Cool Gray. At have en skræddersyet plan klar, inden jeg grundigt kender virksomheden, markedet og medarbejderne, vil i min optik ikke være rettidig, men nærmere utidig omhu.

Men jeg har hypoteser, der skal testes af og analyseres, og jeg har store ambitioner og forventninger til den fortsat positive udvikling, når jeg sammen med den øvrige ledelse har fået strategien og planen på plads.

Der er ingen tvivl om, at det er en særdeles spændende virksomhed med et kæmpe potentiale, udtaler den nye CEO, Jesper Ulsø.

Nu tidligere CEO, Brian Hindse, der sammen med Mogens Saugmann har skabt og drevet Cool Gray frem til den aktuelt 150 ansatte store koncern, har selv valgt at fratræde rollen som CEO og været med til at pege på Jesper Ulsø som sin afløser. Brian Hindse er fortsat aktionær i Cool Gray, og vil i det daglige nu fokusere på rollen som salgsdirektør.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.