Forside / Newsletter / Nyhed fra Canon: Flatbedprintere med LED-hærdning.

Nyhed fra Canon: Flatbedprintere med LED-hærdning.

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Der er hele seks forskellige modeller i den nye Océ Arizona 1300 flatbed-serie, der er målrettet virksomheder med et printbehov på op til 15.000 kvm årligt.

Tre af modellerne  GT – har mulighed for at arbejde med printarealer på 1,25 x 2,5 meter. Der er også 3 XT-modeller. De arbejder med et printareal på 2.5 x 3.08 meter.

Det er seks hurtige maskiner. De kan køre med hastigheder på til 52.8 kvm i timen. Netop med henblik på at maksimere driftstiden er Arizona 1300 modellerne de første Océ flatbedprintere, som leveres med LED-hærdning. Det giver brugerne mulighed for at printe direkte fra standby mode uden at skulle vente på, at UV-lamperne varmes op.

Arizona 1380 XT-model. Der er seks modeller i serien

Den nye serie introducerer endvidere Océ Arizona Xpert. En softwareløsning, som forenkler og automatiserer komplekse printjob, inklusive multi-layered og duplex applikationer, hvilket betyder, at printfilerne er klar på et øjeblik.

De nye modeller er også de første Canon flatbedprodukter, der rummer Océ Arizona Xpert. En softwareløsning, der gør det også lettere for kunderne at overvåge såvel forbrugsstoffer som printmængde.

LED hærdningsteknologien i Océ Arizona 1300 serien gør det muligt at arbejde med et bredere sortiment af printapplikationer på næsten enhver tænkelig form for såvel faste som fleksible medier, herunder krævende medier såsom canvas, træ, fliser eller glas. Det LED UV-blæk, der benyttes i de nye printermodeller, er UL GREENGUARD Gold certificeret, hvilket betyder, at print helt sikkert og uden nogen form for sundhedsfare kan benyttes indendørs, fx i skoler, hospitaler og i detailhandlen.

Canon er den første leverandør af flatbedprintere, der kan tilbyde såvel konventionel hærdning som LED hærdning. Det giver en god fleksibilitet for kunderne sammen med muligheden for at køre med fx Light Cyan (LC) Light Magenta (LM) og lak samt hvidt blæk.

Hans Dalmeijer fra Canon

– Vores flatbed kunder møder dagligt de samme to udfordringer – nemlig behovet for at kunne øge produktiviteten og behovet for at kunne øge deres indtjening ved at kunne tilbyde nye former for print. Med lanceringen af den nye Océ Arizona 1300 serie forbedrer vi helt klart muligheden for at opfylde disse behov i én og same printer. Gennem mere end 11 år har vores udviklingsafdeling været helt på forkant med kundernes ønsker om produktivitet, kvalitet, fleksibilitet, automatisering samt ikke mindst driftsøkonomi. Med denne nye serie beviser Canon, at der til stadighed er plads til og mulighed for at udvikle holistiske løsninger til et stadig mere krævende marked. Det gør vi blandt andet ved i videst mulige omfang at strømline alle aspekter af produktionen lige fra klargøring af printfiler til løbende drift og vedligehold. Vi glæder os til at levere de nye modeller, der er med til at understrege vores transformation fra en producent med kun et enkelt flatbedprodukt i 2007 til en leverandør af en hel portefølje af flatbedløsninger, siger Hans Dalmeijer produktchef hos Canon Danmark.

 

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.