Forside / Nyheder / Marked / Udvid mulighederne med en desktop graveringsmaskine

Udvid mulighederne med en desktop graveringsmaskine

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Roland selskabet DGSHAPE har netop lanceret den seneste generation DE-3 DESKTOP ENGRAVER som, ifølge dem selv, er kulminationen på over 3 årtiers udvikling.  Med DE-3 leverer de højkvalitets, overkommelige og intuitive digitale graveringsteknologier til de kreative industrier over hele verden.

På det globale marked er der en stigende forventning om, at produkter kan tilpasses den enkeltes behov. DE-3 gør det muligt for virksomhederne at udnytte denne nøgletrend med en både enkel og intelligent graveringsløsning. Den skulle være sikker og robust nok til, at detailhandlere kan bruge den i butikken, og lille og stille nok til at den ikke genererer i et butiks- eller kontormiljø.

Den nye DG Shape DE-3 Desktop graveringsmaskine er sikker nok til at stå i forretninger og stille nok til at blive brugt i et kontormiljø.

DE-3 kan bruges til industriel mærkning og produktmærkningsprogrammer samt til gravering af skilte, navneplader, værktøj og andre industrielle applikationer.

Det er enkelt at opsætte og betjene DE-3. Den kan gravere et stort udvalg af slidstærke materialer som metaller, graveringslaminater og plastik, træartikler med mere. DE-3 er beregnet til værksteder, kontorer, klasseværelser og detailmiljøer og leverer et bredt udvalg af graveringsapplikationer, herunder industrielle navneplader og etiketter, holdbar og taktil skiltning, præmie- og gavetilpasning.

Et åbent system der gør design enkelt

Den nye DE-3 er en videreudvikling af den højt anerkendte EGX-350 og har en række intelligente forbedringer, der gør driften nemmere end nogensinde før, herunder introduktion af en laserpointer, som hjælper med at oprette oprindelsespunktet og forhåndsvise graveringsområde.

– En hjørnesten i alle DGSHAPE-maskiner er deres brugervenlighed. Drift er lige så simpelt som at trykke på en knap. DGSHAPE er stolt af begrebet “det åbne system”. Denne åbne arkitektur giver fleksibiliteten til at bruge designsoftware og værktøj, som graveringsfolk er bekendt med, udtaler Hisashi Bito, øverste ansvarlige for DGSHAPE.

DE-3 kan tilsluttes via Ethernet, USB eller LAN. Andre nøgleforbedringer omfatter en højere graveringskvalitet på ujævnt materiale, databuffer til offline gravering og ny software: Dr. Engrave Plus. Med avancerede funktioner som AI- og EPS-filsupport, nivellerings- og boringsfunktioner og gravering med variable data er Dr. Engrave Plus et designsoftware, som kan skabe nyt kunstværk eller tage eksisterende filer fra populære designpakker til output til DE-3 til en ægte out-of-the-box løsning.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.