Forside / Newsletter / UV-hærdende metalblæk fra Mimaki

UV-hærdende metalblæk fra Mimaki

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Mimaki frigiver her i februar måned en UV-hærdende metalblæk, som har fået navnet MUH-100-Si. Blækket er kompatibelt med Mimakis UJF-7151plus printer, der producerer print i høj kvalitet til et bredt udvalg af applikationer.

Den nye MUH-100-Si UV-hærdende metalblæk betyder, at Mimaki-brugere kan tilbyde deres kunder noget mere og nogle nye muligheder for kreative grafiske idéer, der nu kan realiseres i en effektiv fremstillingsproces, der ellers ville kræve ekstra behandling og manuel håndtering.

– Vi er meget glade for at lancere denne metallic blæk. Hos Mimaki dedikerer vi os til at give kunderne nye muligheder. Den nye metallblæk vil ikke kun sikre dette, men det vil også give en meget mere effektiv måde for vores kunder at fremstille mere luksuriøse og sofistikerede produkter, lyder kommentaren fra Mimaki Europes Senior Product Manager, Bert Benckhuysen.

Det metalliske blæk kan bruges sammen med UJF-7151plus printeren på en bred vifte af applikationer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.