Forside / Newsletter / En verdenspremiere på Sign & Print Scandinavia

En verdenspremiere på Sign & Print Scandinavia

Canons nye flatbed-printer Océ Arizona 1300 blev for første gang præsenteret offentligt tirsdag i denne uge, hvor Skandinaviens største messe inden for Sign og Print åbnede dørene for tre intense messedage. Ja, det var en verdenspremiere, der fandt sted, og interessen for den nye printer trak også pænt med publikum, der ville opleve den hurtige printer – op til 52,9kvm per time. Arizona 1300 er udviklet til et årligt forbrug op til15.000 kvm. Som noget nyt kører flatbedprinteren med LED hærdning, som du kan læse  mere om her.

På Zünd-standen var det deres D3 Digital Cutter, der trak en del tilskuere, der ville se hvordan der blev printet og skåret bordtennis bat. Og der var naturligvis også et lille bordtennisbord, hvor battene kunne afprøves.

Vikiallo-standen lagde hus til demonstrationer af deres populære Transferweeder og VR15 vinylfremover. Og interessen var stor.

Der blev også “wrappet” på Sign & Print Scandinavia, både Hexis the Battle og samtidig blev der afviklet Fespa SM i indpakning. Det er altid underholdende at se de dygtige wrappere arbejde, men ekstra underholdende var det nok at studere “blind wrappingen”, hvor også Ole Solskin deltog.

Og på seminarscenen kunne vores “egen” Esben Mols Kabell trække fulde huse, lige som han gør i Danmark. Han talte om Lasertryk og deres tilbud til kunderne, som kan være med til at give vækst til både den ene og anden virksomhed.

Lige efter Esben fulgte et indlæg om hvordan man bør tænke efterbehandling ind som noget af det første, når man planlægger en effektiv produktion. Det var Horizon, der stod for det foredrag.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.