Forside / Nyheder / Kommunikation / Jo mere vi går digitalt – jo større værdi får tryk

Jo mere vi går digitalt – jo større værdi får tryk

P&M sommerferiebanner SIPP/AGI kampagnebanner når plads

I et nyhedsbrev fra engelske Two Sides kan man læse, at trykte bøger er på vej til et come back. Efter flere år, hvor de digitale formater har sat sit præg på produktionen af den trykte bog, ser det nu ud til at den fysiske bog stiger i en række europæiske lande.

Forudsigelsen baseres på en undersøgelse fra Nielsen Bookscan, der viser at det trykte bogmarked i Storbritanien er vokset med 2,1 %. Samme tendens ses i flere andre europæiske lande.

Sammenfattet er konklusionen, at den fysiske bog har det væsentligt bedre end e-bogsmarkedet, hvor salget er faldende.

Stora Enso har også foretaget en undersøgelse, der konkluderer, at trykte bøger fortsat vil have en vigtig og relevant plads i markedet sammenlignet med e-bøger og lydbøger.

Jo mere vi blive afhængige af computere og skærme i arbejdsrelationer, jo mere vil vi søge mod den fysiske bog og trykte medier, når der skal slappes af. Så jo mere vi går digitalt – jo større værdi får de printede produkter, lyder en af konklusionerne i Stora Enso-rapporten.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.