Forside / Nyheder / Ledelse / Claus Scotwin og Ole Strandbygaard tilbagekøber aktier

Claus Scotwin og Ole Strandbygaard tilbagekøber aktier

Maj Invest Equity har købt den samlede aktiekapital i Emballagegruppen, Vejle, der ejede 65 procent af aktiekapitalen i Strandbygaard.

 

Claus Scotwin

Ole Strandbygaard

I forlængelse af denne transaktion har Claus Scotwin og Ole Strandbygaard tilbagekøbt aktierne i Strandbygaard og ejer herefter selskabet 100 procent via holdingselskaber.

Strandbygaard ejer fortsat 50 procent af aktierne i Grafisk Forum, Horsens og vil fortsat deltage i en konsolidering af den grafiske branche. Således har Strandbygaard for nylig købt BESTSELLER Printhouse, som nu er flyttet og implementeret i Strandbygaard i Skjern.

– Vi har de seneste 15 måneder haft et godt samarbejde med Emballagegruppen, som vi forventer vil fortsætte. Og vi glæder os til den fortsatte drift og udvikling af Strandbygaard, udtaler Claus Scotwin og Ole Strandbygaard.

Strandbygaard beskæftiger ca. 70 medarbejdere og omsætter knapt 100 mio. kr. årligt.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.