Forside / Nyheder / Ledelse / Scandinavian Print Group – SPG – har fået nye medlemmer

Scandinavian Print Group – SPG – har fået nye medlemmer

Sign&Print Connect maj 21

SPG, som blandt andet består af Lasertryk.dk har på det seneste indlemmet to nye medlemmer i gruppen. Det er Novagraf i Aalborg og Dafolo i Frederikshavn. Dafolo har dog kun solgt deres grafiske forretningsområde til SPG. Esben Mols Kabell fra Scandinavian Print Group oplyser, at de har købt aktiviteterne og navnene ud af de to virksomheder og overtager hovedparten af personalet.

Både Novagraf og Dafolo vil fortsætte i markedet som hidtil og fra de samme adresser. Men nu med en lidt mere konkurrencedygtig produktion i ryggen, så de kan være totalleverandører for flere af deres kunder.

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startede sammen Lasertryk.dk, der i dag er en del af Scandinavian Print Group, som de to også står bag

– Det er vores erfaring, at kunderne sætter pris på en uændret måde at bestille på og hos de samme mennesker, men måske med et lidt bredere udvalg, flere digitale platforme og til tider skarpere priser, fortæller Esben Mols Kabell, der også oplyser, at personalet fra Vestergaards er flyttet ind hos Novagraf, men i øvrigt også fortsætter i eget navn og med egne kunder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.