Forside / Nyheder / Ricoh og Watkiss byder på ny inline efterbehandler

Ricoh og Watkiss byder på ny inline efterbehandler

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Engelske Watkiss har bygget en online samlehæfter med treskær til Ricohs flagskib ProC 9210. I tre år har Watkiss arbejdet at udvikle denne maskine, som er bygget til at holde til mindst to generationer af laserprintere. Så når printeren skal udskiftes efter fire-fem år, kan en ny printer forbindes til Watkiss samlehæfteren.

Ricoh valgte at lade Sign & Print Scandinavia være verdenspremiere for de nye inline-maskiner.

– Kunden kan nu vælge en lidt enklere og billigere maskine i form af en maskine fra Plockmatic (som ejer Watkiss) eller det dyrere alternativ fra Watkiss. Til gengæld få de en maskine, der er bygget til at vare i mange år, siger Matthew Fell fra Watkiss og Karl Elias fra Ricoh i Sverige.

Den nye samlehæfter fra Waytkiss er i stand til at producere A4 bredformat med firkantet ryg. Bredformatet i fuld A4 er meget efterspurgt hos kunderne. Der er dog kun to klammer i ryggen, så du ikke kan køre to liggende A5 over hinanden og derefter skære i midten.

Ricoh ProC 9210 kan også bruges til at fremstille dobbeltsidede plakater. Maksimumsformatet er 1030 x 320 mm, hvor papiret automatisk vendes i maskinen og printes på begge sider. Derudover er blækket godkendt af fødevarer.

– Faktisk gælder dette for alle maskiner i vores 71, 72, 91 og 92-serien. De er godkendt til brug som yderemballage til madvarer, fortæller Karl Elias.

PowerSquare 224 kan, ifølge Watkiss’ egen hjemmeside, kobles til en række forskellige printere fra de førende levererandører.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.