Forside / Nyheder / Ledelse / Leif Damgaard skifter til Ricoh Danmark
Leif Damgaard vender tilbage til Ricoh Danmark.

Leif Damgaard skifter til Ricoh Danmark

Leif Damgaard fortæller, at han pr. 1. marts starter i en salgsrolle inden for kommercielle og industrielle printløsninger (CIP) hos Ricoh Danmark.

– Mit fokus vil være på software print applikationer i Danmark og Graphic Printing Business på Sjælland. Jeg er så begejstret over at vende tilbage til en virksomhed, jeg kender så godt, og hvor dynamikken og perspektiverne i dagens løsninger er stærke drivkræfter for nye forretningsmuligheder, udtaler Leif Damgaard.

Leif Damgaard kommer fra Neopost, hvor han gennem en årrække har fungeret som både administrerende direktør for den danske afdeling og nordisk ansvarlig. Han har tidligere haft ledende stillinger hos blandt andre Océ Danmark og Scani og vender altså nu tilbage til Ricoh.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.