Forside / Nyheder / Marked / Massivit insisterer på at lave 3D-printere til skilte- og udstillingsmarkedet

Massivit insisterer på at lave 3D-printere til skilte- og udstillingsmarkedet

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

Massivit 3D Printing Technologies har netop lanceret endnu en 3D-printer til storformat-segmentet. Den nye Massivit 1800 Pro, har helt nye funktioner, herunder en patenteret variabel opløsning, nye metoder til optimering af holdbarhed samt fjernbetjening som en mulighed for væsentligt at forbedre driftseffektivitet og bekvemmelighed, skriver de i en pressemeddelelse.

Massivit 1800 Pro 3D-printeren er designet til at servicere den visuelle kommunikationsbranche, indretnings- og underholdningsindustrien ved at fremstille konceptprototyper og interiør samt producerer superstørrelse, fængslende skiltning og rekvisitter i høj hastighed, høj opløsning og med høj repeterbarhed.

Den nye 3D-printer bvliver den tredje i Massivits portefølje, der allerede består af Massivit 1800 Flagskibs 3D Printer og Massivit 1500 Exploration 3D Printer.

Massivit 1800 Pro har verdenspræmiere på Shanghai International Ad & Sign Technology & Equipment Udstilling (APPPEXPO 2019) i disse dage og vil blive fremvist på Fespa Global Print Expo i München den 14.-17. maj.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.