Forside / Nyheder / Roland DG varmer op til FESPA med en række nye produkter

Roland DG varmer op til FESPA med en række nye produkter

Roland DG markedsfører både en ny printer til markedet for reklameartikler og små skilte, samt et par nye skæreplottere i rullesegmentet. Alle produkterne forventes præsenteret på den kommende FESPA-messe i München.

Roland DG’s VersaUV LEF2-200 printer

Reliefprint på 3D-objekter

Den nye VersaUV LEF2-200 kan printe kvalitetsfotografier, grafik og tekst på næsten alt. Dens ECO-UV-blæk hærder øjeblikkeligt på overfladen af materialet, så det er muligt at udskrive direkte på PVC og plast, lærred, træ, læder, stof m.m. i en højde på op til 10 cm. Udover 4-farveprint kan den også producere blank og mat finish samt simuleret 3D-prægning i teksturer med flere lag med blankt blæk. Den kan printe på hjørner og kurver samt bløde materialer som læder og stof.

VersaUV LEF2-200 har en lang række avancerede funktioner til at forenkle print. En Start Timer-funktion sikrer automatiske opsætningsprocedurerne for printhovedrengøring og hvid blækcirkulation, så er den klar når du ankommer til kontoret eller værkstedet. En skabelon gør det nemt at justere elementer på printbordet. Endvidere indeholder VersaUV LEF2-200 den nyeste VersaWorks 6 RIP-software, med en enkel grænseflade til nem betjening og jobstyring. Et lufttæt dæksel beskytter operatørerne mod UV-lys og forhindrer støv i at sætte sig på overfladen af materialerne under udskrivning.

To nye skæreplottere i serien TrueVIS VG2.

Flere end 40 forbedringer til VG2-serien

Med mere end 40 spændende forbedringer, der giver en bred vifte af brugerfordele med hensyn til udskriftskvalitet og nøjagtighed, er det Roland DG’s mål at skabe en VG2-serie der løfter den allerede høje standard, der var sat af den tidligere prisvindende VG-serie.

– For at skabe skæreplottere, der kan prale af den højeste output-kvalitet i Roland DG historie, kunne vi ikke hænge fast i de eksisterende koncepter, men redefinerede produktudvikling ved at fokusere på snesevis af små detaljer. Resultatet er, at den nye TrueVIS VG2-serie giver kunderne en ægte konkurrencefordel, udtaler Kohei Tanabe, CEO for Roland DG’s Digital Printing Business Division.

VG2 har en ny generation af øko-solvent-TR2-blæk, som ud over de allerde kendte syv farver (CMYKLcLmLk) og White, nu også indeholder Orange for at udvide farverummet endnu mere, optimere farvenøjagtigheden og levere print med en slående realisme. Med den nye Multiprocess Color-funktion, kan Orange blæk anvendes i alle filtyper som procesfarve eller som spotfarve, hvis der kræves specifik farveindstilling. Endvidere udnytter en ny farvehåndtering, True Rich Color, VG2’s farvegengivelsesevne og det store farverum, der leveres af TR2-blæk.
– For første gang, kan den levende farve kombineres med neutrale gråtoner, flotte forløb og naturlige hudtoner for at skabe en fantastisk grafik, slutter Kohei Tanabe.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.