Forside / Nyheder / Ledelse / Dansker indtræder som CEO for stor svensk koncern
Søren Gaardboe er pr. 4.marts 2019 indtrådt som CEO for koncernen OptiGroup.

Dansker indtræder som CEO for stor svensk koncern

Damgaard Jensen Kampagnebanner 20+21

Den svenske koncern OptiGroup har pr. 4. marts 2019 udnævnt danske Søren Gaardboe som CEO for koncernen. OptiGroup havde i 2017, 3.300 ansatte, over 90.000 kunder i 18 europæiske lande og en nettoomsætning på 1,5 mia. Euro. OptiGroup er er en førende europæisk business-to-business distributør inden for Facility, Safety & Food service Solutions, Industrial Solutions, Printing & Creative Solutions og Retail & Reseller Solutions.

Søren Gaardboes danske erhvervskarriere omfatter ledende stillinger inden for banksektoren, servicekoncernen ISS og som direktør for Papyrus A/S fra januar 2007. Siden hans indtrædelse i Papyrus-koncernen, har hans karriere taget fart. Som Senior Vice President for Papyrus i Norden, i Sydøsteuropa og i Benelux, har han haft en betydelig indflydelse på den styrkede udvikling i Papyrus-koncernen, der i 2017 blev omdøbt til OptiGroup.

Søren har senest været Chief Operating Officer i OptiGroup og en af de ledende kræfter i koncernens seneste opkøb og succesfulde integrationer af blandt andre danske Stadsing, svenske Procurator og Pac. Sørens baggrund og erhvervskarriere tilfører betydelige erfaringer til rollen som CEO for OptiGroup-koncernen.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.