Forside / Nyheder / PitStop 2019 hjælper med at holde klik-prisen nede

PitStop 2019 hjælper med at holde klik-prisen nede

Enfocus frigiver i den kommende måned nye versioner af PitStop Pro 2019, PitStop Server 2019 og PitStop Library SDK 2019 samt den nyeste version af deres prisvindende PDF Preflight, redigerings- og korrektionssoftware.

De nye versioner indeholder både ny og forbedret funktionalitet, der er udviklet som følge af en omfattende kundefeedback. Enfocus har især haft fokus på nye værktøjer til håndtering af komplekse filer, der kan forårsage flaskehalse i et workflow. Det betyder også, at man vælger sine objekter til redigering på en helt ny måde. Det vil øge effektiviteten hos prepress-operatøren, samtidig med at de giver dem unikke oplysninger om strukturen i PDF-filen.

Der er inkluderet en specifik preflight-profil for digitale printere, der analyserer et dokument for indholdet af farve og sort-hvid sider for at optimere printet med hensyn til farve- eller sort-hvid klikbetaling. Samtidig kan programmet konvertere sider, der kun indeholder sorte elementer til sort-hvid sider, hvis de ved en fejl er lavet som farvesider (fx med RGB-sort). Denne profil, har været på beta-test i omkring seks måneder. Kunder, der tester profilen, har rapporteret at de har sparet tid i prepress, samtidig med at omkostningerne ved digital udskrivning er reduceret.

Selektiv Rasterering

PitStop Pro 2019 tilbyder prepress-operatøren muligheden for at vælge bestemte elementer på en PDF-side, som f.eks. meget kompleks vektorgrafik, og kun rasterere det valgte. Dette gør det muligt for brugerne at forenkle komplekse sider samtidig med at den højeste kvalitet opretholdes. Tidligere var den eneste måde at håndtere sådanne sider på at konvertere hele siden til et billede inden for en applikation som Adobe Photoshop. Denne teknik introducerer problemer, når du arbejder med små fine skrifttyper, skitseret tekst og delikat grafik. Den nye tilgang betyder, at kun problemelementet skal rastereres, mens det resterende indhold er uberørt.

Objektbrowser

En PDF-fil består af mange stablede objekter, der interagerer gennem teknikker som overprint, afmaskning, fritlægning og gennemsigtighed. Denne liste over objekter hedder Object Stack.
Når du redigerer et objekt i PitStop Pro, skal objektet først vælges. Meget ofte er det vanskeligt at foretage dette valg, fordi det nødvendige objekt er skjult af de i andre lag i PDF-filen. Udvælgelsen kan også være svært, da det krævede valg kan bestå af flere objekter på forskellige steder, der gør det endnu mere kompliceret. Den nye Objektbrowser fjerner al den kompleksitet og gør objektvalget nemt. Objektbrowseren viser PDF-objektstakken i en træstruktur og gør det muligt for operatøren at vælge det ønskede element i objektbrowseren, som derefter vælger det tilsvarende objekt i PDF-filen. Objektet kan derefter redigeres ved hjælp af alle de sædvanlige PitStop værktøjer. Objektbrowseren understøtter også kontroltaster som ‘skift’ for at aktivere flere objekter, der skal vælges.

Denne nye version indeholder mange andre nye funktioner og forbedringer, og giver også officiel support til nye operativsystemer og de nyeste Acrobat-versioner.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.