Forside / Nyheder / Marked / Print til interiørbrug i stigning
Tapetserie fra Rebel Walls.

Print til interiørbrug i stigning

Allerede på de seneste par års Fespa-messer har brugen af print i forbindelse med indretning og dekoration været et ”hot” emne. Sidste års Fespa var i den grad præget af hele interiørdelen. Men det er ikke kun på inspirationsniveau, det er spændende. Flere og flere begynder at tænke i fx printet tapet og folier. Det gælder også for hoteller, for hvem det kan være en både praktisk og miljøvenlig måde at renovere værelser.

Nonbye har  printet tapet til Scandic Hotel i Herning

Scandic Hotel i Herning har i samarbejde med Nonbye brugt printede tapeter og folier på deres hotelværelser. Og til TIVOLI hotel i København blev der printet hele 3.500 kvm tapet og ca. 800 kvm folier i forbindelse med indretningen.

Også en virksomhed som EnergiMidt har benyttet sig af printede folier i deres indretning.

Tapet fra Rebel Walls som forhandles i H&M Home konceptbutikker

Brugen af folier og printede tapeter er så populært at H&M Home har taget produktet ind i deres konceptbutikker. Det er det svenske Rebel Walls, der står bag produktionen af  tapeterne Dessert Flower og Dessert Flower Pink samt de øvrige tapetserier, der vil blive præsenteret i butikkerne. Rebel Walls producerer også tapeter efter kundernes helt egne ønsker.

Ebbe Nørkjær fra Damgaard Jensen studerer nogle af de mønstre, der fx kan printes på den nye Dimense tapetprinter, der både printer og præger.

Skal det være guld, så lad det være guld over det hele. Dennis Laustsen fra Damgard Jensen viser et print fra Dimense

Print og interiør er populært, så populært at  vikiallos kursus først i paril måned i brugen af folier til indretning – upcycling kalder vikiallo deres program – er fuldt udsolgt. Hos Damgaard Jensen har de investeret i en Dimense tapetprinter, og kan tilbyde kunderne nogle fine tapetløsninger med præg. Flere andre arbejder med interiørmarkedet, hvor også et emne som lyddæmpende plader bliver mere og mere anvendt i indretningen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.