Forside / Newsletter / Rulle-til-rulle verdenspremiere venter på Fespa

Rulle-til-rulle verdenspremiere venter på Fespa

Den første roll to roll printer fra swissQprint – Karibu – bliver afsløret på FESPA 2019 i maj måned.

Producentens 20 års erfaring med udvikling af UV printere garanterer endnu et schweizisk præcisionsværktøj.

Den nye Karibu har en række helt nye features og egenskaber: Et rulle håndteringssystem, der gør det nemmere at loade ruller, hurtigt og stabilt. En lysfunktion, der gør det muligt for operatøren at kontrollere baggrundsbelyste print med det samme.

Et segmentopdelt vakuumsystem, der er helt nyt og samtidig et mere intuitivt software. swissQprint har også annonceret en blækløsning, der er skræddersyet til den nye roll to roll printer.

Flatbed kompetence
Under Fespa i München vil swissQprint demonstrere deres flatbed kompetencer med live demonstrationer og et bredt udvalg af applikationer. Gæsterne kan blandt andet opleve Nyala 3S high performance printer, der kombinerer print i høj kvalitet og produktivitet. Nyala 3S er en af ​​fem modeller i swissQprints tredje generation flatbed printere, der kendetegnes med præcision, holdbarhed og alsidighed, står der i pressemeddelelsen.

– Som altid når vi præsenterer nyheder fra swissQprint er der unikke features som brugererne har efterspurgt, eller som vi kan se giver mening. Det er i tilfældet med R2R Karibu printeren et helt unikt vacuum system til rulle materialer, det er backlitt funktion lige efter print, så operatøren kan inspicere og korrigere i det øjeblik han kan se det er nødvendigt. Det er et indbygget kit til meshbanner print…. Udover sådanne features er det en top print kvalitet i høj hastighed. Unikt design der giver operatøren let adgang til load og unload af materialer, en utroligt støjsvag maskine der også giver bedre arbejdsklima i produktionen. Så der er mange forskellige ting i spil, der gør at eksisterende R2R kunder eller kunder der overvejer en R2R printer for fremtiden, eller man blot er nysgerrig, der gør at folk skal komme forbi standen, fortæller Lars Nikolajsen fra NIZE equipment.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.