Forside / Nyheder / Ledelse / Piculell og Custmo går sammen

Piculell og Custmo går sammen

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Claes Piculell, indehaver af Piculell Aps i Ishøj, har efter at været i markedet i en ”menneskealder”, hvor de har solgt Komori-maskiner til landets trykkerier, besluttet, at det er på tide at træde et skridt tilbage.

Claes Piculell, der er blevet 72, træder nu et skridt tilbage.

– Efter at have rundet de 72 er det tid. Vi har solgt godt på det seneste, og der står Komori-udstyr i en meget stor del af landets trykkerier. Men det er vigtigt at vi over for kunderne og leverandørerne viser, at de fortsat kan have fuld tillid til at virksomheden bliver videreført, fortæller Claes Piculell.

Custmo og Piculell har kendt hinanden og arbejdet sammen gennem flere år, så det var et naturligt skridt, at de også begyndte at tale om at sammenlægge virksomhederne. Resultatet er blevet at per 1. maj er virksomhederne sammenlagt og drives videre under navnet Custmo. Ejerkredsen er Claus Hansen fra Custmo og Kenneth Nielsen fra Piculell. De to vil komme til at stå for den daglige drift af virksomheden, men Claes Piculell vil være med på sidelinjen og er fortsat også medejer af den nye sammenlagte virksomhed.

Piculell har haft adresse i Ishøj, men fremover drives virksomheden fra nye lokaler i Vadum ved Aalborg.

Claus Hansen fra Custmo er den ene part i den nye ejerkreds af det sammenlagte Piculell og Custmo.

Kenneth Nielsen, som nu er medejer af det nye Custmo, kommer fra Piculell.

– Vi er fortsat leverandør af de bedste produkter på markedet: Komori, Epple, Westland, Actega, Eggen, Kinyo og mange flere. Og med sammenlægningen styrker vi servicedelen. Vi samler endnu mere viden under Kenneth Nielsen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.