Forside / Nyheder / Marked / Dekoprint fejrede 40 års jubilæum 1. april

Dekoprint fejrede 40 års jubilæum 1. april

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Dekoprint i Padborg blev startet tilbage i 1979. I dag er det anden generation, der driver virksomheden videre med Søren Pedersen i spidsen.

Virksomheden, der startede i Todsbøl, bor i dag midt i Danmarks største transportcenter i Padborg. De dekorerer biler og de arbejder med alle former for skilte, pyloner og meget mere inden for skiltebranchen. De har egen fræseafdeling og stor printafdeling med fire storformatprintere.

Det er en travl virksomhed og en travl hverdag for de fem ansatte. Men det fornemmes også, at de trives med travlheden. Der er smil i stemmerne, når man ringer til Dekoprint.

Sådan ser en pålægslagkage ud 🙂

Jubilæet blev fejret stille og roligt sammen med medarbejderne. Traktementet stod på nogle gode ”bobler” og en pålægslagkage (se billedet).

Søren Pedersen er selv næsten opvokset i virksomheden, og han startede som ansat tilbage i 1998, og i november 2013 overtog han ledelsen.

Der har været udfordringer gennem de 40 år, som i enhver anden virksomhed. Søren Pedersens forældre oplevede kartoffelkuren, som krævede sit at komme igennem. Og Søren Pedersen har selv prøvet at være gennem en presset tid. Men heldigvis kom virksomheden i kontakt med Væksthus Syd og deres Early Warning-program. Det fik dem fornuftigt gennem krisen, og nu er der styr på den administrative del af virksomheden, fortæller Søren Pedersen. Og de kommer fornuftigt ud af 2018.

Søren Pedersen, 2 generation i Dekoprint

Nogle af de største oplevelser Søren Pedersen har haft i virksomheden var da han pludselig blev kaldt ned til en hasteopgave på en racerbil, der skulle deltage i Le Mans. Søren Pedersen  har også været en tur på Grønland for at montere refleksfolie på en af deres kunders lastbiler i Grønland. Det var en oplevelse, fortæller Søren Pedersen.

Nu er der kun 10 år til det virkelig runde hjørne: 50 år. Til den tid forventer Søren Pedersen, at Dekoprint står styrket med hensyn til strategisk samarbejde med kolleger i Skiltebranchen.

Vi ønsker tillykke med 40 års jubilæet, og ser frem til at følge virksomheden frem til den næste runde dag.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.