Forside / Nyheder / Marked / Jacob Hededam slap aldrig helt Heidelberg

Jacob Hededam slap aldrig helt Heidelberg

Jacob Hededam Hummel har en mangeårig erfaring med den grafiske branche. Og det blev til mere end 10 år hos Heidelberg Danmark og Nordic, hvor han var dansk Sales Manager for Prinect, CTP og Digital og nordisk ansvarlig for Prinect.

I 2014 blev det til et skifte til CoolGray som CIO, og i 2016 valgte Jacob Hededam at gå selvstændig med konsulentvirksomheden Hummel Consult.

Her var ordrebogen godt fyldt op fra start. Og det var Heidelberg i Tyskland, der fyldte mest. Det blev til et udbytterigt samarbejde. Så godt, at det endte med at Jacob Hededam fik et tilbud om at blive ansat for at starte et pilotprojekt.

– Og jeg har aldrig helt forladt Heidelberg med hjertet, forklarer Jacob Hededam om, hvorfor det ikke var så svært at træffe beslutningen om at blive ansat i koncernen igen. Denne gang som Head of Software Sales and  Serivce, Northern Europe at Heidelberger Druckmaschinen AG.

Med meget komplekse softwareløsninger i den grafiske branche kræver det, at både salg og service spiller sammen med hele softwaredelen, forklarer Jacob Hededam.

– Kunderne har brug for hurtigere og stærkere softwareløsninger. Det er det, vi skal give dem med det nye projekt.

Pilotprojektet går ud på  at skabe nogle stærke cluster-enheder, der kan betjene det nordeuropæiske marked (England, Wales, Skotland, Irland, Norden og Sydafrika).

Løsningerne spænder lige fra administration over prepress og produktion til levering og service. Det er mange områder, der skal dækkes, og ingen kan være ekspert på det hele, der skal derfor arbejdes ud fra cluster-enheder, der har ekspertdækning inden for alle områder.

Jacob Hededam arbejder fysisk ud fra Heidelberg-kontoret i Danmark.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.