Forside / Nyheder / Ledelse / WERKs Grafiske Hus har været på opkøb
Lasse Mortensen, Benedikte Werk, Allan Werk

WERKs Grafiske Hus har været på opkøb

SIPP/AGI kampagnebanner når plads Vikiallo kampagnebanner sep

Det er TrykD’ i Hadsten, der er blevet købt af WERKs Grafiske Hus a/s, der har til huse i Højbjerg ved Aarhus. TrykD’ blev etableret i 2015 som et søsterselskab til lokalavisen, Vores Avis. Men ledelsen har nu besluttet at koncentrere sig helt om avisen, og har derfor valgt at sælge trykkeridelen.

WERKs Grafiske Hus er en familievirksomhed, startet i 1974. Trykkeriet drives i dag af Allan Werk, der er anden generation. Han driver virksomheden sammen med sin hustru Lisbeth og datteren Benedikte. Der er 11 medarbejdere ansat i trykkeriet.

WERKs Grafiske Hus består af en grafisk afdeling, som laver opsætning af tryksager og klargør jobbene til tryk. Det er også her, der laves trykplader til trykkeriet. Desuden råder virksomheden over et trykkeri, som både tilbyder traditionel offsettryk og digitaltryk. Senest er der investeret i en KOMORI GL-529 offset trykmaskine, det er den første af sin art i Europa. Det betyder, at WERKs Grafiske Hus i dag er et teknologisk førende og konkurrencedygtigt trykkeri. Virksomheden råder tillige over bogbinderi og en færdiggørelsesafdeling.

Fra TrykD’ fortsætter medejer og salgsansvarlig Lasse Mortensen hos WERKs Grafiske Hus.
– Jeg glæder mig til samarbejdet. Hos TrykD’ har vi udelukkende haft fokus på de digitale trykløsninger, og vi har ofte set gode opgaver glide os af hænde, fordi vi ikke kunne tilbyde offsettryk og de lagerførings- og logistikløsninger, som vi nu får adgang til i WERKs Grafiske Hus, fortæller Lasse Mortensen.

– Hos WERKs har vi længe set efter muligheder for at styrke vores eksterne salg, og jeg glæder mig til samarbejdet med Lasse, som har vist enestående resultater. Med integrationen af TrykD’ opnår vi en markant styrkelse af den digitale del af vores virksomhed, og vi ser frem til at kunne tilbyde de mange TrykD’-kunder konkurrencedygtige produkter af høj kvalitet. Vi forventer, at nogle af TrykD’-opgaverne med fordel kan laves på vores nye offset maskine, så mange kunder kan forvente en positiv overraskelse, når de næste gang modtager et tilbud på en trykopgave, siger Allan Werk.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.