Forside / Newsletter / Mutoh premiere på Fespa

Mutoh premiere på Fespa

Japanske Mutoh, der har mere end 65 års erfaring med udvikling og produktion af udstyr er klar til at præsentere en ny hybridprinter på Fespa i Munchen.

Det er en 64″ bred ValueJet 1627MH hybrid inkjetprinter. Udstyret er forsynet med en ”hot air knife” tørre-enhed, samt CMYK og hvid resinbaseret blæk, der muliggør direkte udskrivning på et bredt udvalg af hvide, gennemsigtige og farvede medier – også i rulle.

Den nye Mutoh VJ-1627MH er velegnet til både tegnestuer, printbutikker og skiltevirksomheder til produktion af både in- og outdoormedier samt til grafiske virksomheder, der søger en digital løsning til korrektur eller små kørsler til produktion af emballageprototyper eller kundetilpassede etiketter.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.