Forside / Nyheder / Marked / Antalis bliver Epson-forhandler
Antalis har allerede leveret de første SureColor SC-S80600 til markedet.

Antalis bliver Epson-forhandler

Epsons SureColor-printere kan nu også købes hos Antalis. Printerne er kendt for produktivitet og ikke mindst printkvalitet.

Hos Antalis ser de frem til at kunne tilbyde kunderne endnu et stærkt brand, og de er klar til – efter aftale – at give interesserede kunder en demonstration af printerne i deres showroomi Vejle.

Vi har spurgt Antalis Product Manager Hardware, Erik Hvid om hvorfor de har taget endnu et produkt ind i deres sortiment.

Erik Hvid, Product Manager Hardware, Antalis

– Når vi ser på teknologierne i storformatprint, herunder UV-, Latex- og Eco-solvent udstyr, så har hver kategori af udstyr deres fordele og stærke sider.

Samarbejdet med Epson passer rigtig fint i Antalis produktsortimentet, da vi arbejder ud fra en målsætning om at kunne være total-leverandør til skilte- og printbranchen, og herunder kunne tilbyde udstyr i de tre nævnte kategorier.

Epsons SureColour SC-S printere, specielt med 9 eller 10 farvet opsætning, opnår en enestående printkvalitet og et stort farvegamut, så kunder med disse behov har med dette udstyr virkelig muligheden for at producere print af højeste kvalitet.

Vi har på nuværende tidspunkt leveret de første SureColour SC-S 80600 printere ud i markedet og har fået meget positive reaktioner på disse, så vi har høje forventninger til potentialet med dette udstyr, fortæller Erik Hvid.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.