Forside / Nyheder / Ledelse / Anders Grønborg og Esben Mols Kabell går ind i pizzabranchen

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell går ind i pizzabranchen

Nu har ”lasertryk-drengene” vist, at de kan drive en mindre trykvirksomhed op til noget ganske stort. Og de har da også vist interesse for andre virksomheder. Blandt andet en web-virksomhed og en virksomhed, der sælger kropskorrigerende beklædning.

Men nu går de videre med at udbygge deres forretning. De åbner pizzariaet Ild.Pizza A/S i Skejby.

Både Anders Grønborg og Esben Mols Kabell er efter sigende begge glade for en god pizza. Og selv om der findes mange pizzariaer i hele Danmark, så tror de på et koncept, der bygger på kvalitet. Og der bliver ikke sparet på noget. Ovnen er en brændefyret stenovn, grøntsager og kød er økologisk. Og det nok vigtigste ved en pizzsa, dejen, bliver til ved hjælp af Marco Fuso, som er fra Italien, men nu bosiddende i London.

De går ikke på kompromis med kvaliteten og de viderefører deres brug af IT til at gøre det hele let og enkelt for kunderne, blandt andet med et loyalitetsprogram, hvor kundernes favoritpizzaer lagres, og prisen er også i fokus. 79 kroner er enhedsprisen. Let skal det være.

– Konceptet er ”go big or go home”, skriver Anders Grønborg i en facdebook-opdatering, og han fortsætter: – Om et år har vi enten adskillige pizzarier eller også har vi lukket igen … en masse oplevelser rigere.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.