Forside / Newsletter / Vikiallo har været i investeringshumør

Vikiallo har været i investeringshumør

Hos vikiallo i Kolding, har de investeret i en ny skæremaskine til at dele ruller. Det er den store Flexa Stratos. Den kan skære folie, applikationstape, plastmaterialer og meget mere.

– Den laver et rent snit, skærer meget præcist og kan skære ned til få mm i bredden, fortæller Kim Harris.

Udover at vikiallo bruger den til opskæring af ruller, som de selv sælger, vil de nu som noget nyt også tilbyde opskæring for andre. Enten som en fast pris pr. opgave eller mod timebetaling.

To nye skæreplottere i serien TrueVIS VG2.

Og så har vikiallo også fået den her på siden tidligere omtalte ny Roland VG2 eco-skæreplotter ind I deres showroom. Printeren har modtaget ISA Sign Award-prisen for at være den mest innovative nyhed blandt printere.

– Det er ikke før set at en eco-skæreprinter kan printe med så mange farver, ligesom der er en del andre innovative nyheder der gør at Roland løb med prisen, lyder det fra Kim Harris.

 

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.