Forside / Events / Justin Pate er en wrapping-legende
WrappinglegendenJustin Pate besøger Danmark

Justin Pate er en wrapping-legende

Siden 1996 har Justin Pate indpakket biler. Det startede iNewYork, men i 2007 flyttede han til Amsterdam. Wrapping af biler er hans speciale. Justin Pate har indpakket mere end 300 biler og han har udviklet sin egen effektive platform, UGIS (Universal Graphic Installation System). Det er med udgangspunkt i UGIS-platformen, han holder wrappingkurser rundt omi hele verden.

Nu kan legenden opleves sammen med vikiallo hos My Garage i Vejle. Du vil opleve specielle teknikker, som er indeholdt i UGIS, til wrapping af biler kombineret med et show.

Der vil også være lidt lækkert til ganen og du kan samtidig opleve de spændende biler, der er hos My Garage.

Datoen er torsdag den 13. juni, kl. 10.00-15.30. Det koster kun kr. 350 ex moms pr. person.

Se mere om eventet og tilmelding under ”Events” på printiogmedier.dk

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.