Forside / Nyheder / Ledelse / William Skilte køber InSign Skilte
Jeppe Arbjerg og Mette Brock har købt aktiverne i InSign Skilte

William Skilte køber InSign Skilte

William Skilte er en gammel velrenommeret Randersvirksomhed, som drives og ejes af Mette Brock Tindbæk og Jeppe Arbjerg. De har en sund forretning og en stille og fornuftig udvikling. Men så for nogle måneder siden fik de en henvendelse fra ejerne af InSign Skilte, der også har til huse i Randers om muligheden for en eventuel fusion af de to virksomheder som optakten til et langsomt generationsskifte.

InSign Skilte ejes af Bjarne Johnsen og Steen Johnsen. Sidstnævnte har også Johnsen Graphic Solution i Grenå, der tilbyder løsninger inden for reklame, tryk (men ikke i store formater) og lager/logistik.

Den lille køber den store

Bjarne Johnsen er i sin tid udlært hos William Skilte

Bjarne Johnsen er i sin tid udlært i William Skilte, så der var tætte bånd mellem de to virksomheder, så det var ikke så mærkeligt, at det netop var William Skilte, der blev kontaktet.

Men det var måske lidt i den omvendte verden, at InSign Skilte, der med otte medarbejdere er noget større end William Skilte med 5 medarbejdere, henvendte sig til ”lillebroren”. Hos William Skilte skulle de også lige ”tygge” lidt på henvendelsen, som i første omgang gik på en fusioneret virksomhed med fire ejere, de to fra William Skilte og de to fra InSign Skilte.

– Det endte med, at vi foreslog, at det var os, Mette og jeg, der købte aktiviteterne i InSign Skilte, fortæller Jeppe Arbjerg.

Flytter sammen i InSign Skiltes lokaler

William Skilte bor i lejede lokaler, hvor lejekontrakten er ved at udløbe, så det kunne passe med at William Skilte flyttede deres produktion til InSign Skiltes kun 10 år gamle bygning, der er opført af Bjarne Johnsen, netop med henblik på en skiltevirksomhed. Så per 1. juni, som er datoen for overtagelsen af aktiviteterne – og alle otte medarbejdere – i InSign Skilte, lejer William Skilte bygningen, og flytningen begynder så småt at finde sted. Willaim Skilte overtager også en del af produktionsudstyret i InSign Skilte.

Bjarne Johnsen fortsætter også i virksomheden som projektleder og sælger.

William Skilte får en hurtigere vækst end planlagt

– Vi ser frem til at skabe en sund virksomhed. Og til at kunne vækste hurtigere end planlagt. Vi glæder os også til at kunne tilbyde vores kunder noget mere, som nu er muligt med ressourcerne og kompetencerne i InSign Skilte. Det bliver også spændende at lære at håndtere de større kunder, der er i InSign Skiltes regi, fortæller Jeppe Arbjerg.

Den nye virksomhed drives videre under navnet William Skilte.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.