Forside / Nyheder / Medier / Rias udvider sortimentet med ny skumplade  og ny sandwichplade
Foamalux PVC skumplader,der bl.a.er velegnet til messestade

Rias udvider sortimentet med ny skumplade  og ny sandwichplade

vikiallo kampagnebanner juni 2021

Rias, som er en af vores store udbydere af  plasthalvfabrikata, fejrer i år 60 års jubilæum – blandt andet med en række jubilæumstilbud. Og så har de derudover udvidet deres sortiment med to nye produkter.

Det ene product er den kridhvide serie af PVC skumplader, FOAMALUX White, der spænder over et stort spekter af tykkelser, 1-24 mm, som blandt andet er målrettet printbranchen og messebyggere. Pladen,der er ideel til print, er også nem at forarbejde og kan både fræses og skæres.

– Ved brug af FOAMALUX White kan man forvente sig en ensartet og lukket cellestruktur samt en god planhed og nøjagtige tolerancer. Der er flere forskellige pladebredder – helt op til 2050 mm, skriver Rias i pressemeddelelsen.

Det andet produkter en ALU sandwichplader fra engelske Multipanel. Det er en plade – Multishield, der primært anvendes til skilte, POS/POP displays og facadebeklædning. Multishield er en speciel sandwichplade med to lag af galvaniseret stål, der giver magnetisk effekt på begge sider. Pladen har en whitebord coating på den ene side og en mat hvid print-coating på den anden. Hermed vil man kunne udvikle egne brugertilpassede og kreative applikationer, der samtidig med er funktionelle i hverdagen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.