Forside / Newsletter / Både Skanem og Tickotryk har fået nye Gallusmaskiner
Tickotryks Jesper Alm ses her ved deres nr. to Gallus ESC 340

Både Skanem og Tickotryk har fået nye Gallusmaskiner

Hos Skanem i Hobro kan de nu mere end fordoble deres ordrehåndtering fra 250 varianter per uge til 600-800, fortæller Jørgen Larsen, som er virksomhedens direktør.

– Vi minimerer vores lager og dermed også vores risiko, fortæller Jørgen Larsen om forventningerne til den nye Gallus Labelfire 340, som de snart får installeret. Labelfire 340 er en UV-labelmaskine som producerer med otte farver. Udstyret har en trykbredde på 340mm og kan trykke 50 m per minut.

Skanem får snart en Gallus Labelfire 340 installeret på trykkeriet i Hobro

Vi vender tilbage med en artikel om Skanem, når trykmaskinen er installeret på den anden side af sommerferien.

Hos Tickotryk har de fået installeret deres nye Gallus ECS 340, og de havde et godt udgangspunkt for valget. Det er nemlig ECS 340 trykmaskine nummer to, der har fået investeret i.

– i laver topkvalitet etiketter med høj grad af forædling, derfor har vi brug for den bedste maskine på markedet, fortæller Jesper Alm fra Tickotryk, som vi besøger  i næste uge for at lave et portræt af Brøndby-virksomheden, der har arbejdet med etiketter i mere end 50 år.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.