Forside / Ikke kategoriseret / Drupa 2020 sætter speciel fokus på 3D print

Drupa 2020 sætter speciel fokus på 3D print

– Additivt design og fremstilling skaber kreativitet inden for mange industrier. Ud fra den synsvinkel er det en ideel satsning for Drupa, siger Rainer Gebhardt, som er project manager hos VDMA Additive Manufacturing Association, som står bag konferenceprogrammet.

I løbet af messens 10 dage vil besøgende kunne høre 80 forskellige foredrag om additive produktionsteknikken. Indledningsvis vil der være fokus på den tekniske proces, og derefter er det målet at give mere indsigt i aktuelle og fremtidige applikationer inden for trykning, emballage og medieindustrien.

Rainer Gebhardt er projektansvarlig for 3D i brancheorganisationen VDMA.

Salgsfremmende produkter og emballage løsninger

Udstillings- og konferenceprogrammet hedder 3D fab + print. Indholdet vil indeholde alt fra additivt fremstillede maskinkomponenter til prototyper og on-demand fremstillede reservedele til trykmaskiner. Det handler også om anvendelse af additiv fremstilling i individuelle salgsfremmende produkter og unikke emballageløsninger.

– Det er vigtigt for os at se, hvor de besøgende er, når det kommer til additiv fremstilling, tilføjer Rainer Gebhardt.

Mere end 250.000 mennesker forventes at besøge Drupa messen, som vil have ca. 1800 udstillere.

Om konferencen arrangør:
VDMA Additive Manufacturing Association er en organisation bestående af omkring 150 medlemmer. Disse er leverandører af produktionsteknologi, komponenter, software, automationsteknologi og materialer samt industrielle brugere i forskellige brancher inden for 3D.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.