Forside / Newsletter / Eson Pac i Taastrup har digitaliseret falsningen

Eson Pac i Taastrup har digitaliseret falsningen

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Hos Eson Pac på Hørskætten i Taastrup har de udvidet kapaciteten med to digitale falseløsninger.

Produktionen af indlægssedler er i flere år blevet større mht format samt mindre oplag og mere komplicerede falsninger som følge af stigende lovkrav mht oplysningspligt inden for medicinalvarer, som er et område Eson Pac, der har hovedkontor i Veddinge i Sverige, har specialiseret sig i.

De digitale falseløsninger følger efter udvidelse af kapaciteten på både tryk og efterbehandling.

– Udover de investeringer vi allerede har foretaget for at øge kapaciteten af indlægssedler så installerer vi nu to nye komplette produktionslinier til falsning, hvor maskinparkens hjerte består af TH56 / 8-6 fra Heidelberg. Disse produktionsløsninger vil begynde at producere i slutningen af måneden, fortæller Pierre Åkeson, der er COO hos Eson Pac.

Investeringen vil øge Eson Pacs fleksibilitet samt kapacitet, og da indstillingen er væsentlig hurtigere sammenlignet med det ældre udstyr, vil det også forbedre effektiviteten.

De digitale falsemaskiner er velegnet til håndtering af mindre batchstørrelser og falsen kan være ganske kompleks.

– Med det bedste produktionsapparat på markedet – når det gælder tryk og efterbehandling – kan vi forbedre vores serviceniveau yderligere. Og vi opfylder et behov for kortere produktionstiden og hurtigere levering inden for dette segment, på samme måde som vi allerede har opnået inden for karton og etiketter,slutter Pierre Åkesson.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.