Forside / Nyheder / Fespa offentliggøre årets World Wrap Masters Champion
Vinderen af World Wrap Masters Triain Moldovan (th).

Fespa offentliggøre årets World Wrap Masters Champion

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Triain Moldovan fra TM Wraps i Østrig er blevet kåret som vinder af Fespa’s World Wrap Masters-seriefinale. World Wrap Masters har været i gang i et helt år og sluttede med to konkurrencer på Fespa Global Print Expo 2019 i München sidste måned med Wrap Masters Europe og World Wrap Masters Series finalen.

Casper Madsen tog titlen som Europen Wrap Master.

Wrap Masters Europa fandt sted den 14. og 15. maj, hvor 30 konkurrenter fra 12 lande kæmpede om pladserne i Wrap Masters Series finalen. Casper Madsen fra Colors.dk i Danmark tog titlen som European Wrap Master, mens Triain Moldovan fra TM Wraps i Østrig og Giovanni Rosas Linares fra TopCar Performance i Mexico tog henholdsvis anden og tredje pladsen.

Den 16. og 17. maj fortsatte Madsen, Moldovan og Rosas Linares til at konkurrere mod vinderne af tidligere World Wrap Masters-arrangementer: Wrap Masters Asien, Mexico og Eurasien, Speedwrap på Fespa Africa og Cambea på Fespa Brasil. Finalisterne blev udfordret med indpakning af VW Golf biler og mannequins.

Moldovan blev i sidste ende kronet som World Wrap Masters Champion mens anden og tredje pladserne gik til Norman Brübachj fra Tyskland og Sveriges Jonas Sjöström henholdsvis.
Moldovan, der har konkurreret jævnligt siden 2016 og har forbedret sit resultat hvert år og sagde, at han var “målløs” over resultatet.

– Det havde jeg ikke forventet det. Det var en hård og meget tæt konkurrence. At være i stand til at konkurrere imod alle disse wrappers er fantastisk. I denne konkurrence skal du levere kvalitetsarbejde under stress, og det viste sig at være en god dag for mig.

Fespa events manager Suzy Mayhew sagde:
– Et af de mest givende aspekter er, hvor langt folk rejser for at deltage, og hvor meget de sætter pris på, at ”bundle” med og lærer af hinanden. Konkurrencen er blevet mere udfordrende, da wrappernes færdigheder markant forbedres i løbet af showet og gennem den globale serie.

Næste event i World Wrap Masters serien finder sted på Fespa Mexico 2019 fra 22. til 24. august i Centro Citibanamex i Mexico City.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.