Forside / Nyheder / Marked / Kom og besøg Print og Medier på Sign, Print & Pack

Kom og besøg Print og Medier på Sign, Print & Pack

P&M sommerferiebanner

Selv om vi naturligvis er med på årets danske begivenhed inden for vores faglige dækningsområde, med rigtig mange spændende og relevante aktiviteter, så ligger redaktionen ikke stille. Tvært i mod. Vi har inviteret INKISH.TV med på standen og sammen vil vi blandt andet sende live “Lunch Hour”-TV direkte fra messestandene.

Fortæl en historie

Besøg Lis eller Søren på standen og fortæl om en god, en spændende, en udfordrende, en kedelig, en sjov oplevelse i dit liv med tryk-, print og skiltemarkedet. Vi sidder klar til at skrive ned og lægge op på printogmedier.dk.

Messens bedste stand

Det er publikum, der bestemmer, hvilken stand der fortjener at blive udnævnt til: Årets Bedste Stand. Du får udleveret et stemmekort ved registreringen. Brug det! Vi trækker også lod om en lille præmie blandt de indkomne stemmekort. Ved sidste messe i 2017 var det VINK, der løb med titlen. Det bliver spændende at se, hvem der tager den hjem i år.

Vind et unikt stykke grafik til kontoret eller derhjemme

Print og Medier udlodder sammen med grafikeren Kay Werner Schmidt fire unikke stykker grafik. Der trækkes fire vindere, som frit kan vælge mellem mange forskellige billeder, og oven i købet kan være med til at sætte deres helt personlige præg på billedet.
Kay Werner Schmidt vil være på Print og Mediers stand, hvor han fortæller om sit arbejde med grafik og farver. Her kan du også høre, hvordan du selv kan få trimmet farver og ord, så de passer ind i din sammenhæng.

Præsenter din tryksag for den verdenskendte Pat McCrew

Pat McGrew er direktør i Keypoint Intelligence, tidligere kendt som Infotrends og anses for at være én af de førende eksperter indenfor Workflow og Automatisering. Ét af hendes mange hobby projekter Print Sample TV, som hun laver sammen med INKISH.TV. Print Sample TV handler om at finde spændende trykprøver frem, enten fordi de er flotte, er teknisk godt udført, fortæller en historie, eller viser hvordan, teknologi kan bruges til at udtrykke sig kreativt, kommunikationsmæssigt og nytænkende. 
På Sign, Print & Pack vil Pat McGrew fra Print & Mediers stand fortælle lækre tryksager. Hun vil have tryksager med hjemmefra, men vi håber allermest, at der er trykkerier, designere, grafikere, m.fl., som kunne have lyst til at tage deres egne lækkerier med for at vise dem frem for ikke bare Pat McGrew, men også for hele verden igennem INKISH.TV.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.