Forside / Nyheder / Schur køber Emballagegruppen

Schur køber Emballagegruppen

P&M sommerferiebanner

Schur International a/s overtager pr. 14. august 2019 Emballagegruppen i Vejle.
I starten året erhvervede Maj Invest Equity den familieejede koncern Good Food Group i Vejle, hvortil Emballagegruppen var tilknyttet som 100%-ejet datterselskab indtil overdragelsen til Maj Invest Equity.

– Vores ejerskab af Emballagegruppen blev væsentligt kortere end planlagt, men efter en fokusering af forretningen gennem frasalg af datterselskaber og aktiviteter inden for kommercielt print, står vi nu med en forretning, som har vist sig at passe perfekt ind i Schurs produktportefølje og fremtidsplaner. Uagtet vores korte ejerperiode har vi vurderet, at salget var det rigtige at gøre på nuværende tidspunkt, idet Schur ser gode muligheder for at videreudvikle Emballagegruppen under dets ejerskab, siger Per Høholt, partner i Maj Invest Equity.

– Med købet af Emballagegruppen har vi fået tilført ekstra produktionskapacitet. Emballagegruppen besidder nogle interessante teknologier i form af coldfoil, formpressede bakker i karton samt label-produkter. Emballagegruppen har været kendt for at levere høj kvalitet og service til en stabil skandinavisk kundekreds. Vi glæder os til at fortsætte og videreudvikle samarbejdet med disse kunder, udtaler Hans Schur, CEO i Schur International a/s.

Emballagegruppen A/S, der producerer dels kartonemballage dels label-produkter på to lokationer i Vejle, omsætter for ca. DKK 180 mio. og beskæftiger 130 personer.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.