Forside / Nyheder / Ledelse / Nonbye udvider i Sverige og øger produktionen i Danmark

Nonbye udvider i Sverige og øger produktionen i Danmark

Med købet af forretningsområdet ”Skylt & Decor” hos det Pågen ejede svenske Systemtext AB styrker Nonbye sin position på hele det nordiske marked og har nu kontorer i de tre største svenske byer.
– Med købet af dele af Systemtext AB kommer vi i top 3 på det svenske marked. Samtidig styrker vi vores kompetencer med de nye kolleger, får nye kunderelationer og opnår betydelige stordriftsfordele. Vi er i dag den største aftager af PVC-frie og miljørigtige folier i Norden, og det åbner nye muligheder, fortæller Lars Nonbye.

Mere dansk produktion
Nonbye har valgt at fastholde al produktion på dansk grund, og har således ikke købt produktionsdelen med fra Systemtext AB.

– Vi har rigtig dygtige folk i Odder samt en omfattende og up-to-date maskinpark, så vi kan løse stort set alle opgaver, hvilket nu kommer endnu flere kunder til gode. Vi kommer med stor sandsynlighed til at udvide med flere produktionsfolk i det østjyske, fortsætter Lars Nonbye.

Styrker det internationale arbejdede
Med den styrkede position i Sverige og hele Norden fastholder Nonbye den positive udvikling, som også er drevet af partnerskaber i GLIMMA, som er verdens største branding netværk. Her har Nonbye ansvaret for hele Norden.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.