Forside / Newsletter / swissQprint rulleprinter vinder pris

swissQprint rulleprinter vinder pris

P&M sommerferiebanner

Den første swissQprint roll to roll printer lanceret på FESPA 2019 har vundet en EDP Award for “Bedste roll to roll printer >320 cm”.

Juryen begrundede prisen med denne kommentar: Maskinen overbeviser med sit koncept, men også på grund af de mange gennemtænkte detaljer. Specielt imponerende er den nye lugtfri ink, som er udviklet specielt til printeren. Inken er ekstremt fleksibel og kan bruges på mange materialer.

Om Karibu

Karibu er en UV inkjet printer, som kan printe på et stort udvalg af medier op til 340 cm bredde. Den maksimale produktivitet er 212 kvm/t. Specielle features hjælper brugere med at højne effektiviteten og sammen med maskinens konstruktion garanterer det en stabil produktion. Printeren forhandles i Norden af NIZE equipment.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.