Forside / Nyheder / Kommunikation / Ricoh siger velkommen til hele tre nye medarbejdere

Ricoh siger velkommen til hele tre nye medarbejdere

Her efter sommerferien har  Ricoh Danmark fornøjelsen af at byde velkommen til hele tre nye medarbejdere!

Det er Jørgen, Martin og Kenneth! De ses i nævnte rækkefølge fra venstre mod højre på billedet.

Jørgen Mohr Henriksen er Ricohs nye økonomidirektør. Han kommer med mange års erfaring fra branchen, særligt fra sin tidligere stilling hos Konica Minolta. Jørgen Mohr Henriksen kommer til at have sin daglige gang på kontoret i Vallensbæk.

Martin Friis Larsen er ny Key Account Manager på Sjælland. Han kommer med en baggrund fra Agfa og Canon, hvor han har erhvervet en stor viden og erfaring både fra den klassiske print og kopi-branche, men også inden for produktionsprint!

Kenneth Brandstrup er Ricohs nye Key Account Manager i Jylland. Han kommer fra en stilling som salgschef i en IT-virksomhed, men har også en solid erfaring fra branchen, både fra Canon, men også som tidligere selvstændig partner.

Ricoh byder velkommen til alle tre og ser frem til samarbejdet.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.