Forside / Nyheder / En mere effektiv indretning i efterbehandlingen

En mere effektiv indretning i efterbehandlingen

Som et svar på behovet for en mere fleksibel indretning af såvel trykkerier som bogbinderier har MBO udviklet det nye kurvebord – KT90. Med KT90 kan udlægget drejes 90 grader og dermed medvirke til at skabe bedre plads og/eller højere effektivitet.

KT90 fås både med venstre- og højrekurve. Indløbshøjden til venstrekurvebordet er justeret til udgangen på MBOs kombifalsemaskiner. Det betyder fx, at traditionelle 16-siders brochurer kan produceres og transporteres via det buede bord til udlægget.

Højrekurve-version af KT90 er designet til krydsfalsen på MBO kombifalsemaskiner. På denne måde anvendes kurven in-line efter falsemaskinen, hvilket reducerer maskinernes pladsbehov og gør omplacering af udlægget lettere.

KT90 kurvebord har ifølge MBO et enkelt design med godt overblik. Opsætningen af bordet skulle være hurtig og nem. De falsede læg transporteres fladt, forsigtigt og uden at afsætte mærker.

Det er muligt at tilvælge et enkelt styringssystem, som gør det muligt at skifte præcist mellem udlæg fra tredjebrud til udlæg ved krydsbrud med blot få manuelle betjeninger.

Interesserede kan se KT90 kurvebordet på MBO Open House. Denne begivenhed finder sted i Oppenweiler den 5. og 6. september 2019. Der er åbent for tilmeldinger indtil den 16. august 2019 ved at sende en e-mail til openhouse@mbo-folder.com eller hos Müller Martini Nordic på info@dk.mullermartini.com.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.