Forside / Nyheder / Ledelse / Norris Print-Tech A/S overtager Draupnir A/S

Norris Print-Tech A/S overtager Draupnir A/S

Norris Print-Tech A/S, der er et af Danmarks største firmaer inden for etiket- og labelprintere, stregkodescannere og håndterminaler (industrielle PDA’er), software, etiketter samt termotransfer farvebånd, overtager per 1.september aktiviteterne i Draupnir A/S.

Draupnir har mere end 25 års erfaring med salg og rådgivning i forbindelse med projekter til datafangst, der involverer stregkoder, stregkodeudstyr, labelprintere & RFID.

Overdragelsen er kommet på plads efter gode, konstruktive forhandlinger mellem parterne gennem de senere måneder ud fra en fælles ambition om yderligere at styrke den samlede pondus og tilstedeværelse på markedet for logistik- og mærkningsløsninger, oplyser de.

Norris Print-Tech får med overtagelsen af Draupnir-aktiviteterne yderligere cementeret sin position som den absolut største kompetencespiller i Danmark inden for datacapture- og labelprintløsninger.

Det tidligere Draupnir kommer til at fungere som Norris Print-Techs nye, nu udvidede Sjællandsafdeling, hvor de hidtidige nøglemedarbejdere hos Draupnir, herunder stifteren, indgår i den samlede NPT-stab fra kontoret i Allerød.

– Vi glæder os til at tage fat på masser af spændende projekter sammen med vore nye kolleger. Samtidig får vi tilført nogle ekstra kompetencer på både salgs- og servicesiden. Dermed kan vi tilbyde både nye og gamle kunder et endnu dybere og bredere produktsortiment, men allervigtigst stadig med den grundighed og service, som både Norris Print-Tech og Draupnir er så kendt for, fortæller Jacob Norris, CEO for Norris Print-Tech A/S.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.