Forside / Nyheder / VIBLA overtager Thorvig Tryk
Trykkeriet VIBLA flytter nu til Væselvej i Skive, hvor de har købt Thorvig Tryk A/S. Fra venstres ses Johnny Thorvig, Henning Viborg, Winnie Henriksen Thorvig og Ole Lavesen.

VIBLA overtager Thorvig Tryk

VIBLA overtager Thorvig Tryk i Skive og samler forretningen på Thorvig Tryks hidtidige adresse. På den måde får de både større lokaler og udvider aktiviteten.
VIBLA ApS blev stiftet i februar 2013 af Ole Lavesen, Henning Viborg Jensen og Thomas R Olsen og har fået så fast grund under fødderne, at de pr. 1. august har overtaget konkurrenten og kollegaen Thorvig Tryk A/S i Skive.

Den nu forhenværende trykkeriejer Johnny Thorvig udtaler:
– Vi syntes tiden var kommet til at drosle ned og lade yngre kræfter komme til. Da vi gennem flere år har haft et godt og tæt samarbejde med VIBLA, var det meget nærliggende, at det var dem, vi skulle prøve at indlede forhandlinger med. Disse forhandlinger, er til vores store tilfredshed, lykkedes.

Vi ved, at mange af vores kunder også efterspørger nogle af VIBLA ́s andre produkter såsom merchandise, bannere m.m. Vi er meget tilfredse med, at vi fandt en god løsning og endda en løsning, hvor vi og vores medarbejdere stadig har ansættelse i virksomheden, udtaler Johnny Thorvig.

Hos VIBLA er der selvsagt også meget stor tilfredshed med overtagelsen.
– Igennem mange år har både Henning og jeg set op til Johnny og Winnie for deres måde at drive trykkeri på. Stor faglighed og en eminent kundeservice har gennem mange år været deres varemærke. Denne stil ønsker vi at videreføre og samtidig vil vi tilføre Thorvig Tryks nuværende kunder en række nye produkter inden for bannere og merchandise. Samtidig er vi utroligt glade for at kunne beholde Winnie, Johnny og Lars i virksomheden udtaler direktør for VIBLA, Ole Lavesen.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.