Forside / Nyheder / TRESU udnævner Ronni Nielsen til vicepræsident
Ronni Nielsen er udnævnt til vicepræsident for Solutions Division hos den danske producent af flexotrykmaskiner TRESU.

TRESU udnævner Ronni Nielsen til vicepræsident

P&M sommerferiebanner

Ronni Nielsen er udnævnt til vicepræsident for Solutions Division hos den danske producent af flexotrykmaskiner TRESU. Ronni Nielsen har haft en lang karriere hos TRESU, begyndende med en læreplads i 1997. Han har siden udbygget sine kompetencer med en bachelor of science i maskinteknik og har blandt andet anvendt sin ekspertise til at designe flexo-trykpresser, samt at sælge avancerede maskiner til både originale udstyrsproducenter og slutbrugere.

Efter et længere ophold hos Vetaphone vendte han i 2017 tilbage til TRESU som områdesalgschef i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika). Her arbejdede han med at udvikle TRESU Solutions-divisionen med fokus på at promovere flexopresser til emballageapplikationer med inline efterbehandling. Et af afdelingens kerneprodukter er Flexo Innovator-trykpressen til pap- og emballagemarkedet.

– TRESU Flexo Innovator er en spændende trykpresse at arbejde med på grund af dens hastighed, pålidelighed og alsidighed. Derudover er TRESU unik for sin lange historie med specialdesignede løsninger til trykning, belægning og limning, siger Ronni Nielsen. – Som ingeniør og projektleder, der har arbejdet med udstyr og løsninger til emballageindustrien i mere end tyve år, har jeg en stor indsigt i kravene fra emballageproducenter og konverterer og kan sætte ord på dde behov og løsninger de har brug for.

Ronni Nielsen er baseret på TRESUs hovedkvarter i Kolding, Danmark, men vil arbejde tæt sammen med TRESUs netværk af agenter og datterselskaber for at støtte kunder globalt.
– Jeg ser frem til at arbejde med vores stærke og vidende salgsteam, vores præcisionstekniske kapaciteter, for at støtte vores kunder, slutter han.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.