Forside / Nyheder / Kommunikation / “Unge” StepUp Media har fået vokseværk
Partnerne Niclas Møller Dam og Henrik Schmidt fra StepUp ved deres nye domicil

“Unge” StepUp Media har fået vokseværk

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Selv om vi i den grafiske branche er glade for at tale om, hvor stærkt det trykte medie står, er det uden for al diskussion, at vi hverken kan undvære eller komme uden om de digitale medier.

Det opleves også hos webbureauet StepUp Media i Kolding. De startede for bare 2 1/2 år siden, men de er allerede vokset ud af deres fysiske rammer og er nu flyttet til nyt og større kontor på Platinvej i Kolding. Her bliver der bedre plads til nye medarbejdere og fortsat vækst.

De 9 medarbejdere hos StepUp Media har siddet tæt de seneste par måneder, men nu er det slut. Deres nye kontor på hele 389 kvadratmeter garanterer både albuerum ved computeren og plads til tvekamp ved virksomhedens bordtennisbord. Luftforandringen sker ovenpå mange måneder med kontinuerlig tilgang af både nye kunder og medarbejdere.

– Det går heldigvis stadig rigtig stærkt! Alene de sidste 6 måneder har vi fået mere end 50 nye kunder, lagt over 20 nye hjemmesider online og skaffet adskillige førstepladser på Google for vores SEO-kunder. Netop fordi der stadig kommer nye kunder til, har vi ansat flere folk for at holde kvaliteten i top. Og hvis ikke vi skulle ende som sild i en tønde, var der brug for mere plads, fortæller Henrik Schmidt, der er partner i StepUp Media, og hans kollega, Niclas Møller Dam, der også er partner i virksomheden fortsætter:

– Vi får bedre mulighed for sparring og vidensdeling i effektive teams. Det gør det lettere at håndtere de løsninger, der giver kunderne succes og sikre os fortsatte topkarakterer på Trustpilot. Samtidig bliver det lettere at invitere kunder forbi til en samtale om deres digitale profil. Der er altid kaffe på kanden, og nu har vi også mulighed for at tilbyde en siddeplads til snakken, uddyber partner Niclas Møller Dam med et glimt i øjet.

Flytningen betyder farvel til adressen på Centervej i Kolding, hvor StepUp Media slog dørene op i starten af 2017.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.