Forside / Newsletter / Danske Refine Finishing debutterer på årets Labelexpo

Danske Refine Finishing debutterer på årets Labelexpo

Refine Finishing blev grundlagt tilbage i 2013, dengang under navnet Werosys. De har produktion  af etiketudstyr i Farum og deltager nu for første gang på Labelexpo Europe 2019 med deres konverteringsmaskinserie Compact.

Compact 1 er en komplet stanseløsning til efterbehandling af både digital og konventionelt producerede etiketter. Compact 2 er en stanse-og flexoløsning med helautomatisk flexostation, cold foil og lamineringsmuligheder. Refine Finishing oplyser at maskinerne kan køre op til 80 meter per minut i halvrotation.

Compact-maskinerne vil på labelexpo kunne opleves på flere stande, da de også udstilles hos bl.a. Amica Systems Europe, hvor enCompact1 står sammen med inkjetprinteren Creative Gemini. Compact 2 kan ses med Esko Integration hos det italienske firma Inglese srl.

Refine Finishing skriver i deres pressemeddelelse at deres efterbehandlingsudstyr er konstrueret med fokus på Industri 4.0, hvor blandt andet automation spiller en væsentlig rolle. Virksomheden med integration af Internet of Things (IoT).

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.