Forside / Nyheder / Ny wrapfolie gør det lettere at arbejde under nordiske forhold

Ny wrapfolie gør det lettere at arbejde under nordiske forhold

Med 2080-serien har 3M udviklet en ny Wrap Folie med mange unikke features. 3M Wrap Folie 2080 er en premium langtidsholdbar støbt folie, beregnet til montage på biler. Den tilbyder ifølge 3M fremragende 3D konformitet – også ved fordybninger og rundinger. Den er udviklet med henblik på at kunne bruges til iøjnefaldende detaljer, dekoration og komplette indpakninger, og med 40 tilgængelige farver giver det dig mulighed for at udtrykke al din kreativitet.

3M ™ 2080-serien kan give dit køretøj op til otte års beskyttelse og kan bruges lige ud af pakken, med eller uden grafisk beskyttelsesfilm, hvilket gør den hurtigt og praktisk. For at gøre det endnu lettere at anvende har 3M brugt deres Controltac-teknologi, der gør omplacering af folien lettere end nogensinde før.

Folien kommer i 60 tommer ruller, som giver mulighed for ”kantfri” anvendelse på næsten ethvert afsnit af køretøjet. Ved hjælp af 3M ™ Comply ™ -teknologien, vil luftbobler eller folder næsten ikke kunne forekomme, da luften ledes væk via små kanaler i klæberen.

Folien har et specielt beskyttelseslag på højglansfarver, som fjernes efter installationen. Det beskytter mod mærker efter værktøj og fingre, hvilket gør installationen hurtigere og giver et bedre resultat.
Driftsvinduet er en forbedret så den kan bruges ned til 16 ° C for at gøre det lettere at installere i koldere vejr og ikke mindst vores nordiske vintre. Filmene fås i 6 forskellige finish, og med 40 tilgængelige farver.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.